Fra anmeldelserne af Vi som er søgende


"Nu springer en ny salmedigter direkte ind på bænkerækkerne. Midt imellem fornyelse og tradition. Grotrian gnækker i øret, mens mere bedagede rimmestre som Halfdan Rasmussen og Møllehave smiler i baggrunden. Men Iben Krogsdal (født 1967) har også en poetisk og konkret lidenskab, der er hendes helt egen. [...] Og så tør Iben Krogsdal tage livtag med de brændende, svarløse modsætninger. [...] I sin frygtløse omgang med paradokser rammer Iben Krogsdal her det moderne menneske lige i mellemgulvet. Poetisk og konkret. Og det er godt slået."
-
Kristeligt Dagblad (Se hele anmeldelsen fra Kristeligt Dagblad her)


"Der er tale om særdeles stærke salmer, der har et let sprog, hvor alle kan være med. Hos Iben Krogsdal er der ingen fine fornemmelser, men alligevel er hendes tekster ikke letbenede. Det er heri den store kunst består, og Iben Krogsdal beviser, at hun mestrer alle menneskets sindsstemninger."
- Menighedsrådenes blad


"Iben Krogsdal formår i sin digtning at bruge hverdagens spørgsmål og erfaringer som springbræt til religiøse/eksistentielle tanker om disse. Det har andre nyere salmedigtere gjort før hende, men hun gør det konsekvent, og det er først og fremmest det, der er det særlige ved netop denne samling. Vi, som er søgende efter nye salmer, har her fundet noget godt!"
- Præsteforeningens Blad


"Iben Krogsdal har taget udfordringen op og sætter ord på, hvad vi moderne og velnærede velfærdssamfundsdanskere har brug for, bedrøves over, sukker efter. Og det er meget vellykket. I tråd med tiden giver hun ikke mange svar, men hun vækker en længsel hos dem, der lytter med, læser med og synger med. Og det er en vigtig tvist!"
-
Magasinet Xryds


"Iben Krogsdal kan sit håndværk og giver håb om flere salmer i fremtiden. Hun har fingeren både på pulsen og i himlen, og hun skriver derfor ligeså selvfølgeligt om hverdagen og evigheden og alt det, der er dér imellem."
- Roskilde Stiftsblad


 

 

copyright 2015 iben krogsdal