NYHEDER


Lagt på d. 11. maj 2015
Ny salmesamling
I dag er min nye salmesamling udkommet med 86 salmedigte, alle skrevet i 2014. Salmedigtene udgives denne gang uden melodi, deraf betegnelsen 'salmedigte'. Melodierne kommer sidenhen og kan findes her på siden.
Salmedigtene er inddelt efter forskelligartede temaer, men en del af dem kredser om forsoning, nadver og ikke mindst opstandelsen og opstandelser. Bagerst i bogen findes et efterskrift, hvor jeg gør rede for nogle af de (teologiske) tanker, der ligger bag salmerne.
Bogen kan købes på nettet, i boghandelen eller på forlagets hjemmeside med rabat.


Lagt på d. 15. januar 2015
Det store for de små

Syng Nyt er der netop udgivet en samling med 30 nye børnerim og remser for de mindste om det største skrevet af Iben Krogsdal. Janne Mark har sat melodi til teksterne, og du kan høre dem i en klaverindspilning ved Janne selv på denne underside. 


Lagt på d. 13. september 2014
Nye årstidssange
På initiativ af Kolding Sangens By og Kolding Bibliotekerne har Iben Krogsdal sammen med Niels Brunse skrevet 12 nye årstidssange, der er sat i melodi af Erling Lindgren og Erik Sommer. Projektet er støttet af Statens Kunstfond, og de 12 sange er blevet udgivet i en smuk bog med titlen 'Et dusin danske sange' – illustreret af billedkunstneren John Olsen – med såvel melodier som korsatser i. Bogen kan købes via Kolding bibliotek på dette link. 


Lagt på d. 18. oktober 2013
Ny salmesamling
I dag udkommer Iben Krogsdals nye salmesamling Fuldmagt på forlaget Unitas. Den består af 40 nye salmer, hvoraf de fleste har nykomponerede melodier af en lang række anerkendte komponister, bl.a. Bent Fabricius-Bjerre, Erik Sommer, Erling Lindgreen, Willy Egmose og Majbritte Ulrikkeholm.
Læs fra anmeldelserne og lyt til melodierne her.


Lagt på d. 20. februar 2013
Koncertfortælling
Under overskriften "Vi som er søgende" har musikeren Thomas Reil og sangerinden Maria Kynne sammen med Iben Krogsdal lavet en helt ny koncertfortælling. Med livets cyklus som omdrejningspunkt leverer de tre kunstnere en anderledes, poetisk og musikalsk opførelse af nye salmer og tekster om det at være søgende, troende og tvivlende i en moderne verden. Læs mere her og lyt til musik fra koncerten.  


 

 

copyright 2015 iben krogsdal