NYHEDER


Lagt på d. 15. januar 2015
Det store for de små

Syng Nyt er der netop udgivet en samling med 30 nye salmer, rim og remser for de mindste. Udgivelsen er især rettet mod babysalmesang men kan også bruges til børnekor, i andre kirkelige sammenhænge og hjemme i stuer og børneværelser.
Det er Janne Mark, der har sat melodi til de mange tekster, og du kan høre dem i en klaverindspilning ved Janne selv på denne underside.


Lagt på d. 13. september 2014
Et dusin dansk sange
På opfordring fra Kolding Sangens By og Kolding Bibliotek har Iben sammen med Niels Brunse skrevet 12 nye årstidssange, der er sat i melodi af Erling Lindgren og Erik Sommer. Projektet er støttet af Statens Kunstfond, og de 12 sange er nu blevet udgivet i en smuk bog med titlen 'Et dusin danske sange' – illustreret af billedkunstneren John Olsen – med såvel melodier som korsatser i. Bogen kan købes via Kolding bibliotek på dette link. 


Lagt på d. 24. juni 2014
E-salmer
Ibens første salmesamling Vi som er søgende er nu igen tilgængelig, efter at den har været udsolgt i halvandet år. Den er netop udkommet som e-bog og kan købes hos netboghandlerne til ca 120 kr. 
Oprindeligt var der en cd ilagt papirbogen. Dette kan af gode grunde ikke lade sig gøre, og de mange melodier findes derfor her på siden i en enkel, elektronisk udgave, så man kan få et indtryk af tonen.


Lagt på d. 18. oktober 2013
Ny salmesamling
I dag udkommer Iben Krogsdals nye salmesamling Fuldmagt på forlaget Unitas. Den består af 40 nye salmer, hvoraf de fleste har nykomponerede melodier af en lang række anerkendte komponister, bl.a. Bent Fabricius-Bjerre, Erik Sommer, Erling Lindgreen, Willy Egmose og Majbritte Ulrikkeholm.
Læs fra de mange anmeldelser og lyt til melodierne her.


Lagt på d. 19. juni 2013
Flik Flak igen tilgængelig
Ibens roman fra 2003, Flik Flak, har i flere år været udsolgt. Nu er den igen tilgængelig i diverse boghandlere på nettet og på ebib.dk samt ereolen.dk. Hermed anbefalet til sommerlæsningen.


Lagt på d. 19. juni 2013
Nu som e-bøger...
Fra i dag og frem til sommerferien vil en stor del af Iben Krogsdals bagkatalog blive gjort tilgængelige som e-bøger. Det er forlaget Sarasene, der står for projektet, og Ibens skønlitterære debut, novellesamlingen 'Træfpunkter', er allerede at finde, både til gratis hjemlån på ereolen.dk og til download fra diverse boghandlere på nettet. Desuden også på iBooks.


Lagt på d. 20. februar 2013
Koncertfortælling
Under overskriften "Vi som er søgende" har musikeren Thomas Reil og sangerinden Maria Kynne sammen med Iben Krogsdal lavet en helt ny koncertfortælling. Med livets cyklus som omdrejningspunkt leverer de tre kunstnere en anderledes, poetisk og musikalsk opførelse af nye salmer og tekster om det at være søgende, troende og tvivlende i en moderne verden. Læs mere her og lyt til musik fra koncerten.  


Lagt på d. 28. november 2012
Historien om de tre træer
I den forgangne uge udkom på forlaget Alfa Historen om de tre træer der drømte om at vokse ind i himlen. En billedroman til både voksne og børn, der kredser om spørgsmålene: Er der en mening med livet? Og skuffelsen? Og lidelsen? Bogen er smukt illustreret af Pia Blak. Læs fra anmeldelserne her.


 

 

copyright 2015 iben krogsdal