NYHEDER


Lagt på d. 22. november 2015
Korværk til påsken

Påskekorværket "Du vilde himmel!" er netop udkommet. Værket består af syv sammenhængende korsatser med tekst af Iben Krogsdal og musik komponeret og arrangeret for børne- og ungdomskor af komponisterne Jesper Gottlieb, John Høybye, Jakob Lorentzen, Merete Kuhlmann og Thomas Lennert.
Værket er udgivet af FUK og Forlaget Mixtur i forbindelse med Norbusang 2016.
Læs mere på
http://fuk.dk/nyheder/ny-kormusik-til-paasken/


Lagt på d. 31. august 2015
Ny børneroman
D. 20. august 2015 udkom Iben Krogsdals første børneroman, Georg Jensen og skarabæen. Det er en fortælling om ondskabens og opofrelsens ansigter i et helt almindeligt børneunivers og er skrevet for børn i alderen 9 - 12 år. Forlaget skriver på bogens bagside: ”En rystende sjov og uhyggelig problemagisk fortælling om mobning, venskab og mod”.


Lagt på d. 11. maj 2015
Ny salmesamling
I dag er Krogsdals nye salmesamling, Vild Opstandelse, udkommet med 86 salmedigte.
Salmedigtene udgives denne gang uden melodi, deraf betegnelsen 'salmedigte'. Melodierne kommer sidenhen og kan findes her på siden.
Bogen kan købes på nettet, i boghandelen eller på forlagets hjemmeside med rabat.


Lagt på d. 15. januar 2015
Det store for de små

Syng Nyt er der netop udgivet en samling med 30 nye børnerim og remser for de mindste om det største skrevet af Iben Krogsdal. Janne Mark har sat melodi til teksterne, og du kan høre dem i en klaverindspilning ved Janne selv på denne underside. 


Lagt på d. 13. september 2014
Nye årstidssange
På initiativ af Kolding Sangens By og Kolding Bibliotekerne har Iben Krogsdal sammen med Niels Brunse skrevet 12 nye årstidssange, der er sat i melodi af Erling Lindgren og Erik Sommer. Projektet er støttet af Statens Kunstfond, og de 12 sange er blevet udgivet i en smuk bog med titlen 'Et dusin danske sange' – illustreret af billedkunstneren John Olsen – med såvel melodier som korsatser i.  


 

copyright 2015 iben krogsdal