Historien om de tre træer


Fra anmeldelserne af bogen


“Eventyret er præcis så overskueligt og fantastisk fortalt, at børnene holdes fanget. Der er en nærmest H.C. Andersensk kvalitet i de besjælede træers tænken og følen og i hele sprogbrugen. Mine børn både lo og gispede, og var fangede fra første til sidste side. […] Bogen er simpelthen en kvalitetsoplevelse – ikke kun i litterær forstand, men også med sine fuldfede sider, de smukke farver og det kunsteriske overskud.”

Fra anmeldelse i BogMagasinet


”Iben Krogsdal genfortæller det gamle skotske folkeeventyr med både charme og varme…
‘Historien om de tre træer’ vokser til en eviggyldig historie om at finde sin plads i livet – og kigge opad.”

Fra anmeldelse i Politiken


”Man kommer uvilkårligt til at tænke på sidste ugers mest omtalte forfatter, H. C. Andersen, og hans historie om grantræet.. [..]. Historien om de tre træer, der drømte om at vokse ind i himlen, er oplagt at forære væk til et menneske, der er nysgerrig efter kristendommen.”

Fra anmeldelse i Kristeligt Dagblad


“Mytens eller legendens universalitet og særlige sprogtone er fint ramt i fortællingen om de tre træer som hver især er mest optaget af at forfølge egne mål, men først finder deres sande mening og plads i verden i forhold til noget som er større end dem selv. [..]
En smuk og tankevækkende legende, genfortalt i et klart og ligefremt nutidssprog med fin balance og samspil mellem tekst og illustrationer.”

Fra bibliotekernes lektørudtaltelse