Terapi og dyr i baghaven


Fra anmeldelserne af Terapi og dyr i baghaven


Fintfølende rummelig novellekunst

“Iben Krogsdals novellesamling “Terapi og dyr i baghaven” stiller – med lækkert og præcist sprog – skarpt på individets udfordringer i hverdagens trummerum. […] Det er kampen for konstant nærvær og intensitet i parforholdet – individets behov for at føle sig særlig og den hyppige brug af coaching og terapi, der på elegant vis behandles i novellerne. Elegant fordi problemerne åbenlyst fylder karakterernes liv, og således også fylder novellerne til bristepunktet. Særligt Krogsdals præcise sprog kan tage æren for dette […] Alt i alt en særdeles læseværdig og velskreven samling.”

Kultunaut


Lavmælte noveller om hverdagens små og store kriser

“Iben Krogsdal tager pulsen på familien Danmark.”

Politiken, Maria Tetzlaff


Ugler i mosen

“Der sker mærkelige ting i Iben Krogsdals novellesamling. Her udstilles gennemsnitsdanskerne som en flok sære væsner, der søger svar, men glemmer at se indad. Netop fordi alle er så angste for realiteterne og så bevidste om at kontrollere og lægge bånd på sig selv, tager det tid at grave sig ned i Iben Krogsdals danmarksbillede, men giver man det lidt tid, sker der præcis det samme som i en terapeutsession, hvor pengene er godt givet ud: Skeletterne vælter ud af skabet og mønstre begynder at tegne sig.”

Litteraturnu.dk


Blændende god novellesamling

“Terapi og dyr i baghaven er en fremragende novellesamling, med fortællinger om det almindelige menneskes kamp for at lykkes og nå ind til sig selv og hinanden . Det er hudløst og vedkommende. Desuden skriver Iben Krogsdal fremragende og bygger sine noveller op med en intens blå tone, der sætter sig direkte som en klump i halsen.”

Bibliotekernes lektørudtalelse


Dynleløfteri fra loftshøjde

“Iben Krogsdal formår at få os til at se os udefra. Ikke for at latterlig – eller fremmedgøre, men vel for at få os til at tænke, hvad vi gør ved os selv, når vi udfører det, der kan kaldes terapi på eget liv.”

Nordjyske Stiftstidende